کشاورزی ارگانیک
وی گفت:محصولات ارگانیک استانداردی هستند که با هدف سلامت وکیفیت برای ضمانت محصولات غذایی تولید میشوند.
این کارشناس کشاورزی با بیان این که کود های بیولوژیک علاوه بر بهبود ویژگی های فیزیکی،شیمیایی و بیولوژیکی خاک عناصر غذایی قابل ملاحضه ای را نیز در اختیار گیاه قرار می دهند تصریح کرد:تمام تلاش سازمان جهاد کشاورزی و کارشناسان کشاورزی،آموزش و ترویج کشاورزان در استفاده از کود های بیولوژیک است.
امامی با بیان این که در حال حاضر تمام دنیا متقاضی محصولات کشاورزی با نشان استاندارد هستند ادامه داد:این امر تولید کنندگان محصولات را برای تولید محصولات ارگانیک و محصولات عاری از سموم شیمیایی برای رقابت و حضور در صحنه جهانی به کار گیرند.
وی با اشاره به این که مدیریت تغذیه گیاهی امری اساسی در حفظ کشاورزی پایدار و اصولی است افزود:کشاورزی زمانی توجیه اقتصادی و کیفیتی دارد که سهم استفاده از سموم و آفت کش های شیمیایی به حد صفر برسد و کشاورزی بر پایه سلامت و کیفیت محصول بنا شود.
منبع:باشگاه خبرنگاران